Brev

Første snav

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tillykke det skal du ikke være flov over bare grin hvis dine venner begynder på børnehave fis

  • Maya Cecilie, Pige, 14 år

Tak for svarene. Pigen har prøvet det mange gange før, hvilket er en af grundene til jeg var nervøs.

  • Brevets laver, Dreng, 15 år

Hejsa!

Det er ikke unormalt at være lidt usikker omkring sit første kys, eller rettere sagt “snav”. Personligt selv var jeg ligeså nervøs første gang, så du er ikke den eneste der har det problem.

Pigen har måske ikke tænkt ligeså meget over det som du har, hvilket jo kan være en positiv ting? Som mange andre skriver herinde, skal du ikke være bange for hvorvidt det var godt eller ej, men istedet fokusere på om du synes det var rart. Hvis det var det, så synes pigen sikkert også du var meget god.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat