Brev

Jaloux

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej! Jeg forstår godt din problemstilling! Jeg syntes dog, at du skal huske på, at det er så skide ligemeget hvad flok skriver til dig gennem soicale medier! Ja det er selvfølgelig dejligt, men i sidste ende er det virkelig ligemeget! Jeg syntes også du sagtens kan tage det helt roligt, da drenge i 13 år’s alderen, ikke er rigtig modne til noget som helst! Der skal nok komme en dag hvor der er en sød dreng, der skriver til dig! Ikke forhast dig du har maaaaange år i nu! (Sry ved det er irreterende at høre på, men det er altså sandt!)
Håber det var til lidt hjælp, eller såvel bare et lille selvtillids-boost.

Hilsen en pige på 15(:

  • Pige på 15, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat