Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tvivl om seksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg tænke selv over det meget i en lang periode og gør det stadig selv om jeg er kommet ud som pan. Jeg tror det bedste råd jeg kan give er at tage din tid. Det kan godt være at du ikke ved det nu, måske heller ikke om et halvt år. Men jeg lover dig at du finder ud af det på et eller andet tidspunkt. Og vis du nu er kommet ud som noget og så ikke føler som det alligevel så er det helt ok. Jeg håber det hjælper bare en lille smule.

  • Akumi, Pige, 14 år

Altså jeg kan ikke lige konstatere din seksualitet, men jeg tror ikke, at du skal tænke for meget over det. Hvis du nu er forelsket i en pige så er du forelsket i hende, men hvis du er forelsket i en dreng så er du det svaret på dit spørgsmål skal nok komme hen ad vejen. Og angående det med dine forældre, jeg tror det er de færreste, der bliver direkte skuffet grunden til nogen reagerer negativt er nok fordi de er bange for, at deres barn fo det svært og mange forældre bliver også stolte.

  • Anonym, Pansexuel, 12 år

Hej jeg har lige fundet ud af at jeg er Gay og det gjorde jeg ved at jeg fandt us af at jeg har haft et crush på 3 af mine veninder og en af dem har jeg et på nu og prøver at finde ud af om hun også kan lide mig

  • Bakugou, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat