Del gode råd til at springe ud

del dine gode råd til at springe ud

Føler du dig klar til at springe ud? Har du brug for at dele det med nogen, du holder af?

Her på siden, kan du læse andre børns gode råd om at springe ud.  Du kan også selv dele dine egne oplevelser.

 

13 år:

“Jeg føler man ved når man vil springe ud jeg vil fx spinge ud på den måde at jeg vil spørge mine forældre om de vil støtte folk der er homo og jeg ser bare hvad de siger til det”

Vil du give et godt råd til andre?

Bemærk: Det bliver ikke sendt ind til brevkassen, og derfor får du heller ikke et svar fra en voksen eller andre børn. Hvis du ønsker det i stedet, kan du skrive til brevkassen her.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

få flere gode råd og hjælp til køn og identitet

Er du i tvivl om, hvilket køn du identificerer dig som? Måske du allerede ved det, men er nervøs for at fortælle det?

Her på siden kan du få gode råd og hjælp til at sige det højt. Du kan også blive klogere på dine rettigheder, eller teste din viden om de forskellige kønsidentiteter.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat