Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan jeg stadig være det?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan også være bisexuel. Set er hvor du kan lide både piger og drenge og ikke fortrækker et køn

  • Mih

Selv nægter jeg at kaste mig selv i en kasse med biseksuel homoseksuel eller andet men jeg kan godt forstå at du tænker sådan det gjorde jeg også i starten. Og jeg bliver også helt forvirret. Men jeg tror du skal tage det som det kommer. Jeg kan ikke sige hvad du skal gøre for det er op til dig selv. Men jeg sagde til mig selv at jeg er forelsket mig i dem jeg forelsker mig i Måske burde du gøre det samme og så tage det hen ad vejen. Du kunne jo også hvis du er sikker på at du i hvert fald ikke er hetro bare springe ud som det hvis du altså vil springe ud du kan også bare sige at du var i tvivl. Men som jeg også har sagt du kunne også bare vente at se HELD OG LYKKE.

  • Anonym, Flydende kønsidentitet , 13 år

Hej!!

Jeg kan forstå hvordan du har det, det kan bare være så hårdt med de labels, ikke?

Personligt, labeler jeg ikke mig selv, det synes jeg er meget nemmere. Du behøver ikke være noget specielt, bare elsk og synes hvad du vil om dem du vil!

Hvis du kan lide dem, så kan du lide dem. Bare sig at du ikke labeler dig selv, men du ikke helt er til mænd. Hvis folk ikke kan lide det, så er det deres problem! : )

  • IB♡, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat