Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fornemmelser for veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Det er helt normalt, at man i puberteten begynder at udforske sin seksualitet. At du har fornemmelser for din veninde, er ikke ens betydende med at du er homo-,bi-, eller panseksuel. Men du skal vide at det er helt iorden. Og det kan nå at ændre sig meget i løbet af teenageårene.

  • J, Pige, 18 år

Jeg synes det er super at din veninde er åben om at snakke om det. Og det var sejt af dig at du tog det op med hende. Jeg har selv været igennem det, jeg var vist kun 12 på det tidspunkt. Mig og en veninde gik og smækkede hinanden i rumpen og alt sådan noget og det endte også med at vi fik snakket om det. Det viste sig vi havde nogen af de samme føleser og så havde vi nogen soveaftaler hvor vi hjalp hinanden med sexualiteten. I dag er jeg kæreste med en dreng så som en ovenfor skriver så er det jo slet ikke ensbetydene med at man er til piger eller noget. Men veninder kan sagtens hjælpe hinanden.

  • anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat