Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er forvirret om min seksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Seksualitet kan være meget svært at find ud af, og det er noget du ikke behøver at fyldsrænding forstå. Seksualitet er på en spectrum, derfor er svært at være helt 50/50, med hvilken køn du kan lide, så måske er du biseksuel.
Hvis du ikke vil kalde dig selv biseksuel endnu fordi du er usikker er det helt okay, så kan du bare sige at du er bi-nysgerrig.

Du skal ikke være skamfuld over dig selv, bare fordi hvad dig ven vil tænke om dig . Dine følelser er vigtige og du skal ikke ændre dig selv for nogle andre. Du kan prøve at forklare til den ven om din seksualitet, og hvis han ikke gider at acceptere dig, må du tænke din venskab igennem lidt, siden det er mening at venner er til at støtte hinanden en lige meget hvad. Mind ham også lige om at, lige meget hvad din seksualitet er, er du stadig den samme person som før. Husk at tag din tid med det her, du behøver ikke at stress meget over det, og komme ud til ham så hurtig som muligt.

Jeg ved ikke om jeg giver mening, eller om det her er hjælpsom. Men husk der er mange der vil acceptere dig som du er, det vigtigske er bare at du acceptere dig selv, ligemeget hvilken seksualitet du er. 🙂

  • Held og lykke, Pige, 14 år

Nu kender jeg det ikke selv da jeg er sikker på at jeg er til drenge men nogen gode råd er at hvis du får sommerfugle i maven når du både ser en dreng og en pige så er du sikkert bi der er så mange mennesker i verden der er bi så bare rolig fordi de har alle haft det tidspunkt i deres liv hvor de var i tvivl men hvis det er det du føler mest for er det din beslutning og hvis din ven ikke kan acceptere det så prøv at fortælle ham om hvor meget det betyder for dig at i stadig kan være venner og at det ikke skal ændre jeres venskab men i stedet lade hver med altid at snakke om det når du er med ham det er mit råd😊håber du kan bruge det

  • Mille, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat