Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Den meget forvirret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare lige at kysse hende er nok at gå lovlig hurtigt frem. som en anden skriver kan dy måske anonymisere din drøm og fortælle hende den og se hvordan hun reagerer. Er hun positiv kan du snakke mere konkret med hende. Og du skal ikke lade dig slå ud af af hun siger hun er til drenge. Mange piger er alligevel nysgerrige og det kan sagtens være du kan opnå noget alligevel. Held og lykke med det!

  • Ea, Pige, 15 år

Det skete også for mig. Jeg prøvede bare at glemme det og jeg kom over det. Ved ikke om det kun er mig der ikke tør at fortælle det til nongen

  • A, Pige, 11 år

Hej pige på 14
Jeg er selv lesbisk og har oplevet at have seksuelle drømme/tanker om mine(tidligere) veninder, men du siger selv at du ved at hun er til drenge.
Det kan være meget grænseoverskridende ligefrem bare at kysse hende selvom du kan have meget lyst til det, så selvom det kan være fristende vil jeg stærkt fraråde det.

For nogen vil det måske hjælpe at snakke om det, mens det for andre vil skabe en ‘trykket’ stemning mellem jer. Så du kan eventuelt prøve at fortælle det, uden at du siger det er hende du har drømt om.

Jeg ved ikke om det her er nogen hjælp overhovedet, men det er i hvert fald min holdning til det<3

  • Lesbisk, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat