Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sendt nøgen billeder til folk jeg ikke kender

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12

Ham din gamle flirt lyder som en dum og klam player. Du ved sådan en, der prøver på alle. Jeg kan godt følge dig at du er sur og frustreret over, at han har skrevet med andre piger samtidige med dig, det da også ondt. Utroskab er noget pis.

Men det er super vigtigt for mig at få sagt at du skal have respekt for dig selv og din krop. Fordi hvis ikke du har det, så vil nogle måske opfatte dig, som en billig luder, der bare sender nudes, når nogle beder om det.

Det er mega farligt at sende nudes eller lidt påklædte billeder! Det skal man ikke gøre, fordi man for det første udstiller sig selv seksuelt og fordi man aldrig ved om ens billede kommer i de forkerte hænder, som det dsv tit gør. Og i værste tilfælde er der nogle dobbelte dumme svin, som videre sender det.

Mit bedste råd til dig er at du bare ligger ham bag dig og ikke fokusere på ham. Han er ikke det værd. Og så vil jeg råde dig til at stoppe med at sende nudes.

Hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14, Pige, 14 år

Hmm Tja Først bør du prøve at kontakte de andrer piger. Og så finde ud af noget. Hvis han bliver ved kan du altid melde ham for det. Men det hjælper ikek at tage hævn det gør det aldrig.
Mit bedste bud ville værer at tale med de andrer og beslutte hvad igør

Held og lykke 😀

  • MiniSlehm, Dreng, 13 år

Helt ærligt? Du gør ham ikke jaloux over, at sende nudes til yderligere drenge. Du sender et signal om, at du er nem at få, og det kan nemt få spredt rygter.
Du er kun 12 år, og for Guds skyld – lad vær med at sende nudes..

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du blevet seksuelt krænket?

Seksuelle krænkelser er, hvis du bliver tvunget, presset eller lokket til noget seksuelt. Det kan også være en krænkelse, selvom man ikke sagde nej.

En seksuel krænkelse er fx hvis nogen rører ved dig på en seksuel måde, uden at du har givet dem lov. Hvis du bliver bedt om at røre ved dem. Hvis du skal kigge på noget seksuelt eller gøre noget seksuelt – fx tage tøjet af.

Det er heller ikke ok, hvis du bliver presset til at tale om seksuelle emner – fx svare på spørgsmål, om du onanerer.

Det er vigtigt at tale med nogen, hvis man har været udsat for en krænkelse. Her kan du læse mere om seksuelle krænkelser og få gode råd.

Seksuel krænkelse Andre der hjælper

Anmeld digital krænkelse

Anmeld ulovlig deling af billeder og video samt digital afpresning
Læs mere

Anmeld seksuelt overgrebsmateriale

Anmelde seksuelt overgrebsmateriale med børn
Læs mere

Anmeld voldtægt og seksuelle overgreb

Hjælp til at anmelde voldtægt og seksuelle overgreb
Læs mere

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat