Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Huller i ørene

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Snak med din mor jeg fik huller i ørene da jeg var 3 år og har prøvet det samme

Mvh dyre elskeren

  • Dyre elskeren, Pige, 10 år

Hej pige på 15år
Da jeg var 4 år fik jeg huller i øerne, og det kan stadig gøre vildt ondt at skifte dem men efter jeg har fået sådan et par nye af mine foreældre gør det ik så ondt mere. Så moske skal dine øre bare lige vende sig ordenligt til det. Nu ved jeg jo ik hvad for none øre ringe du har men det kan jo vare at du kun kan tåle guld og sølv ore ringe ligesom mig😜
KH pige på 10

  • Anonym, Pige, 10 år

Jeg bøvlede også rigtig meget med det dengang jeg fik huller i ørerne. Det kan godt lyde som om at du har noget betændelse. Så føles det nemlig som om at det ikke er helet, og gør ondt. Det bedste råd jeg kan give dig er at rense det 2 gange om dagen med klorhexidin.

Ved godt, at det gør ondt, men prøv for det første at tage dem ud og lad dine øreringe ligge i klorhexidin i noget tid, så de er helt rene. Rens hullerne grundtigt. Sæt så dine øreringe i igen. Så fortsætter du hver dag med at rense dine ører. Du behøver ikke tage dem ud igen mens du gør det, bare du renser ørerne godt.

Det tog omkring 10-12 måneder for mig, før de var 100% helede. Men det kan være du er heldig og det tager kortere tid for dig.

En mulighed er også at tage dem ud, og lade hullerne gro sammen igen. Og så når de er groet sammen, kan du tage til en professionel piercer som kan pierce dine ører ordentligt. Har nemlig hørt at hvis man får gjort det med en “gun” hos f.eks. en almindelig smykkebutik så er der større chance for infektion. Så tag hellere den sikre vej med en professionel 🙂

Held og lykke med det!

  • Håber det her hjalp hihi, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat