Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Svært i skolen

Hej jeg er en 12-årig dreng.

 

Jeg har det rigtigt svært i skolen og jeg er rigtig meget ude af klassen.

 

Og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre får at komme ind men hvis at jeg kommer ind bliver jeg bare mobbet og så smidt ud igen

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 12. Jeg ved hvordan du har det og har selv været/ ren der stadig efter 7 år i den verden du er… men mine forældre kunne se/ ved jeg har det dårligt, og har snakket med nogle lærer om det.., det er måske ikke en god løsning at flytte skole… fordi chance kan også være stor ( ikke lige så stor som du er i nu) problem. Med mobning, jeg gik fra den som alle holdet ude og mobbede til at jeg kun blev holdt ude i nogle ting, jeg snakker med nogle men føler dov ikke jeg passer ind…. but anyways!

1; fortæl dine forældre om dit problem… de ville lytte og gøre alt for at deres barn har det godt
2; snak med en lærer
3; hvis nogle drille dig! Bare lad som ingen ting, eller spørg dem i et vigtigt tilfælde… “hvad vis det var dig som var mig?” Prøv at vende deres mobning mod dem, så de ender med at tænke på om vis det var dem der var i dit sted. ((; håber at det ender godt

  • DetErMigh, 15 år

Hej jeg har også det svært i skolen????. Jeg har nemelig ADHD. Mit råd er at: du Ska tælle til 10 ves du bliver sur, eller du føller at du bliver holdt udenfor

  • Har ADHD, Dreng, 10 år

Hej mit råd. 1. Snak med din lærere eller dine forældre. 2. Prøv at lyt til nogen der taler med hinanden, måske er der noget de taler om du kender til. Så du kunne prøve at blive venner over en samtale, hvor i har noget tilfælles. 3. Vis ingen af delene virker, og du stadig bliver mobbet/drillet kan jeg kun se et alternativ er at, du skal flytte skole og prøve at komme så godt ind til de personer i klassen som muligt.

  • Burtel, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat