Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

usikker på min krop og min stil

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13! jeg kan fuldt ud sætte mig ind i dte, med ikke at holde a sin krop. Jeg er 15 og jeg har det stadig svært! Jeg så en video som virkelig ændrede synet på min krop, i videoen fortalte en eller anden forsker, om at dit sleværd vil stige hvis du bare sage en god ting om din krop hver dag! Prøv det! se dig i spejlet, og sig noget du holder af ved din krop! det har hjulpet mig(;

Jeg har også selv en meget anderledes stil. Det handler om at du skal kunne følge dig tilpas! Ingen folk kan sige noget om din stil, hvis du har en masse selvtilid når du har det på! Jeg ved at man kan virke lidt selvgald, men det er faktisk vigtig at sige “hold nu op hvor er jeg lækker, og pæn i det her outfit” Hvis du siger det jævnligt til dig selv, så er det svært for andre at sige dig i mod! Jeg hader at alt fx. skal være sort, hvid eller gråt, derfor har jeg en masse farver på. Jeg bruger også det med, hav det tøj på som udstråler din personlighed, det er endu en faktor til at folk ikke “kan” kommentere på din stil!

Håber det var til lidt hjælp((:

  • Pige, Pige, 15 år

Jeg har det præci spå samme måde

  • Billie, Pige, 10 år

Ved du hva
Du skal sgu Bare være dig selv!
Jeg har min egen stil og er lidt buttet!
Men jeg er ikke bange NO WAY!
Jeg er lesbisk og kun 13!
Sooo honey dont wait anymore

  • Dejlige mig;), Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat