Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Små bryster..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, ik lyt til dem, drenge på 11-14 år aner ikke hvad de snakker om. De forventer at piger på 12-13 år har kæmpe bryster. Jeg tror at dine bryster nok skal vokse, og selv hvis de ikke gør er det ikke verdens undergang. Jeg synes personligt at piger med små bryster er så pæne. Der er både fordele og ulemper ved at have små bryster, hvilket der også er hvis at man har store bryster.
Kh ❤️❤️❤️

  • ❤️❤️❤️, Pige, 15 år

Hey. Du skal ikke lytte til dem. Og det kan være ligegyldigt hvem der har størst bryster. Jeg syntes piger med små bryster er virkelig smukke. Og det jeg siger nu kan godt være lidt svært. Men måske skulle du prøve vær dag og overtale dig selv om at du er god nok som du er! For det er du. Drengene taler sort. Kh ….

  • …, Pige, 13 år

Hej pige på 13 år. Jeg har selv prøvet det der med at drenge pludseligt føler de skal kommentere på ens bryster. For mig var det dog fordi de mente jeg havde for store bryster. Men i virkeligheden er det mega ligemeget, fordi der er nemlig en regl, og reglen er at alle bryster er gode bryster. Det er ligemeget om det er store, små hænger lidt eller hvordan de nu kan se ud. Jeg synes bare du skal ignorere de drenge der, de har nogle forskruede kropsidealer i forhold til hvordan piger og kvinder “skal” se ud. Jeg kan forstå du måske gerne vil have ligeså store bryster som de andre piger i din klasse, jeg har altid haft det omvendt, og ønsket at mine var mindre. Men som sagt er ingen bryster jo ens, så jeg synes ikke du skal tænke mere over det, fordi det handler altså ikke om størrelsen på brysterne eller ens røv om hvorvidt man får en kæreste. Det handler om det indeni. Håber du kan bruge det til noget.
Kram herfra <3

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat