Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Små bryster:/

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.
Jeg har modsatte problem(cup G)
Jeg føler mig heller ikke tilpas med mine:-(
Men du kan (hvis du har noget sexuellt) snakke med din partner om hvordan du føler (ved godt at det er svært) det burde hjælpe liiiidt på det…
Og det med at gå i bad… ved mig stirre ALLE på mig og jeg skammet mig:-/

Måske oplever du det samme?
Tænker at du kan prøve at stå foran et spejl og bare kigge på dine bryster og resten af din krop og find nogle gode ting:-)
Håber det hjalp lidt😊

  • 💗💗💗, Pige, 14 år

hvor er det sejt du skriver herind sødeste. Jeg kan godt forstå at det gør dig rigtig ked af det… jeg er godt nok 14 men jeg føler det samme som dig. Jeg synes du er så modig at du skriver herind fordi at du er ked af noget og det er så sejt. Jeg forstår fordi du bare ville ønske du være nøgen og elske dig selv og bade. Der er mange piger der har det sådan og det siger jeg til dig så du ikke skal føle dig alene for det må du ikke føle. Jeg forstår godt du føler dig utilpas og mærkelig i kroppen når du faktisk gerne ville have større bryster og ikke være flad som du selv kalder det. Men søde…. du kan sagtens være smuk og dejlig selv om du ikke lige har de største bryster og de vildeste former. Det kan tage lang tid at både accetere og elske sig selv men det er jeg sikker på nok skal komme…. ellers lyt på mig… for du er smuk nok og sød nok som du er uanset hvordan din krop ser ud. prøv og tænk på det søde….

  • sara, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat