Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Små bryster

Hejsa

Jeg er en pige på 13. Jeg har bryster

men de er ikke særligt store

og syntes det ser mega mærkeligt og grimt ud på mig 🙁

hvad Syntes drenge om piger med små bryster ???

Tror i jeg kan før større bryster ( har fået menstruation )

Hilsen en pige de er ked af sin krop

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej. Du skal ikke bekymre dig om din krop eller bryster. De skal nok komme, i en størrelse der passer til din krop. Er selv 15 snart 16 og har de mindste bryster. Ik tænk over hvad drenge tænker, de nok ligeglade. Og deres mening kan være lige meget, det din krop, og du den eneste der skal føle sig tilpas med den.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej bare rolig de fleste drenge går ik op i om du har store eller små bryster 😉 og hvis de gør så tro det eller ej men så er der faktisk fleste drenge som elsker små ung pige bryster .. gør jeg selv personligt og har altid gjort synes bare det smukt men du behøver ik være urolig om du kan få en kæreste hvis det er derfor for det kan du sagtens bare være dig selv og elsk din smukke krop 😉 prøv at begynde Stille og rolig at stå helt nøgen og kigge dig selv i spejlet så bliver du mere og mere glad for dine bryster og krop kigge på alt Tissekone numse bryster det hele

  • Bryst elsker, Dreng, 14 år

Jeg synes faktisk at små bryster på piger er sexet. Det viser også at du tager sig af din krop og det finder jeg meget attraktivt. Små til mellemstore er min personlige prefference og du skal nok få større bryster. Du er trods alt kun 13.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat