Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Piger hjælp mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey! Hvis du ikke føler dig klar til at spørge din mor, skal du ikke. Det er helt op til dig hvor privat du vil have det. Har selv kun været nede at købe bind osv 3 gange da jeg også synes det er akavet, men det er dejligt at få overstået. Synes du skal få det overstået, og så bare købe vildt mange foran kan aldrig få for mange. Har en af gangene prøvet hvor der var nogen piger bag i køen der grinte af mig for at købe bind, men var faktisk ligeglad for de er jo bare mega barnlige at være sådan. Men det var også fordi jeg var i et stort shoppingcenter, hvis du vælger en mindre butik sker der ingenting❤️

  • Ah, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat