Brev

Niples

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey.

Hvis jeg skal være ærlig så lægger jeg da mærke til det men jeg synes ikke at det er pinligt. Altså det er jo bare krop, der er mange andre ting der er pinlige.

Hvis det er noget der går dig på kunne du jo købe en bh? En hvor man ikke kan se dine nipels?

Angående str på dine bryster så kommer dine bryster jo til at vokse til du er ca 20 år så de kommer nok til at ændre sig, ellers må man jo lære at acceptere sig selv. Jeg har personligt intet i mod “giganiples”.

– 4

  • 4, Dreng, 16 år

Jeg synes egentlig bare du skal sige pyt. Os drenge synes bare det er flot. Så prøv at se det som en fordel der er mange piger som har små bryster og ville elske at have dine bryster og det er dine vendinger sikkert også. Så bare fortsæt med at være nøgen efter idræt. Det skal du ikke skamme dig. Så som jeg sagde vi drenge synes det er pænt så du skal ikke skamme dig over når folk kan se dem.

  • Salomon, Dreng, 15 år

Tro mig, drenge elsker store niples! Jeg var selv bekymret om mine var for store når de blev stive men efter jeg er begyndt at date drenge har jeg fundet ud af at mine niples er et hit hos drengene. For det første bliver de så stolte når mine niples rejser sig for de tror udelukkende det er deres fortjeneste. For det andet ELSKER de bare at ha dem i munden og sutte på dem. sådan er boys åbenbart. Så jeg er sikker på du også kommer til at være glad for dine store niples!

  • Feen, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat