Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ikke i puberteten endnu

Hej..

Jeg er en pige på 12

og min krop er ikke i puberteten.

Alle fra min klasse er så perfekte i deres krop

og min kusine er 12 og hun er også helt perfekt.

Hjælp….

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det okay ❤️
Alle kroppe er forskellige,
Jeg var også sent i puberteten det kommer giv din krop tid.
Og din krop er lige så meget perfekt som alle de andres.
Du skal ik have det dårligt ..❤️💪💪

Ha` en super god dag og håber du kommer i bedre humor.

  • Ralle, Dreng, 14 år

Hej selvom man er 12 år er det ikke sikket man kommer i puberteten nogen kommer det meget tideligt og andre lidt sent det er bare vigtigt at huske på at vi alle er forskellige vi ser forskellige ud tænker forskellige ting og har forskellig personlighed og alle er perfekte præcis som de er for hvor ville det være en kedelig verden hvis alle var ens du skriver at alle fra din klasse er perfekte i deres krop og det er din kusine også men det er du altså også det kan godt være du ikke selv synes det men det ved jeg du er du ser din klasse som en masse med en perfekt krop men jeg har endnu ikke mødt en eneste som ikke er usikker på noget ved deres krop som de gerne ville have så ud som en andens krop fordi de synes at de var perfekte så husk på du er perfekt øv dig i at stå foran spejlet og sige 3 penne ting om dig selv fx. Jeg har smukke øjne eller flotte fregner hvis du har fregner eller flot hår eller smukke lang ben osv. hvis du synes det ikke hjælpe kan du også stå foran spejlet hver dag og sig jeg er perfekt præcis som jeg er 10 gange når man har sagt det til sig selv nok gange begynder man at tro på det håber det kan hjælpe

  • H, Pige, 19 år

vores kroppe er forskellige. vores kroppe er unikke og specielle på hver deres måde, og det er det, der gør os til mennesker. bare fordi du ikke er kommet i puberteten, betyder det ikke, at du ikke er smuk og perfekt som de “andre”. du er perfekt på din egen måde, skat. vær tålmodig med at vente på puberteten, den kommer en dag. det er helt okay, at din krop er anderledes end andre, og hvordan du ikke har nået puberteten endnu. du er ikke alene med dette problem. mange mennesker har været ligesom dig, så bare rolig.

Håber du har det godt!! <3

❤️

  • bewhoyouare, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat