Brev

Mine bryster er for store

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 🙃

Du skal tage det helt roligt dine bryster er ikke for store! For de passer liget til din krop som de gør på alle andre kvinder og piger💜 Du skal ikke blive pinlig eller flov over at nogen kigger hvis pigerne kigger og kommentere er de sikkert bare nysgerrige eller misundelig. Drengene kigger bare fordi de er drenge de syntes sikkert det er spændende og lidt fedt. Du skal ikke være flov eller nervøs for at sige det til din mor hun vil helt sikkert forstår dig. Det er helt ok at bruge en b skål.
Håber det kunne hjælpe🙃

  • Energispreder, Pige, 13 år

B er altså ikke kæmpe – tag det roligt💖 Brugte selv C da jeg var på din alder. Nu bruger jeg D-DD.

  • Luna, Pige, 15 år

Tror ikke din mor vil synes det er mærkeligt – du kan roligt snakke med hende. Kan du alligevel ikke lide det kan du evt. begynde at købe dit undertøj selv. Det gjorde jeg da jeg var 12 – det gav mig rigtig meget frihed synes jeg. Ved godt det er svært at acceptere nu, men du bliver glad for dine store bryster senere. Jeg var også virkelig pinlig ved mine for havde de største bryster i klassen da jeg fyldte 13 men efterhånden lærte jeg at være glad for dem. Man får rigtig mange blikke fra drengene – de sluger bare en med øjnene og det er jo dejligt. Også pigerne kigger. så hav lidt tålmodighed, så skal du nok blive glad for dem.

  • Den storbarmede, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat