Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min krop

Når jeg går i bad når vi har været til idræt

kan jeg blive jaloux på deres kroppe

fordi de er meget mere tynder.😔

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det kender jeg faktisk godt, og jeg er ikke over vægtig eller noget, (ikke at ser er noget problem i at være det) men jeg ser stadig på dem og tænker hvorfor er de så tynde, høje, stærke og har store bryster. Det kan godt lyde svært, og kan heller ikke finde ud af det, men man skal elske ens krop som den er. Den bliver aldrig perfekt, ligemeget hvor meget man taber sig eller træner. Du vil altid kunne finde en “fejl” på dig selv, som du ikke kan finde ved andre. Ingen er perfekte og det smukke kommer i fejlene der gør dig perfekt.

  • Anonym, Pige, 13 år

Kære pige på 12.
Din krop er præcis ligeså god som de andres. Det kan være de kigger på dig og tænker gid jeg så sådan ud, eller havde dét der.
En vigtig ting at huske på er, at alle kroppe er forskellige, og alle har helt sikkert noget de er utilfredse med ved deres kroppe.
Din krop er præcis som den skal være❤️

  • T, Pige, 16 år

Så kigger de sikkert på dig og tænker: “ næh gid jeg så sådan ud med hendes flotte …”
Jeg ved det lyder dumt men jeg gik rundt og så på de andre på samme måde i lang tid, da der en dag var en af mine venner (lad os kalde hende x) der fortalte til mig at en af mine andre venner (y) havde sagt at hun bare ville ønske hun så ud som mig. Det anede jeg ikke og pludselig fandt jeg ud af at vi nok alle har det lidt sådan. Det er helt i orden at være jaloux, sådan er det bare❤️Men hvis du nogensinde tvivler på dig selv, så husk at du også er mega smuk og lækker🫵👸🏼

XOXO❤️❤️❤️

  • :D, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat