Brev

Min krop

Hey

Skrever fordi jeg har haft et par kærster før

(Og er maget glad for det)

Men alle mine venner siger

at jeg har stor bryster og god røv

(syndes jeg også selv ikke for at lyde selv glad)

Men føler ikke drenge vil mig af personlighed

men kun af min krop

Kan jeg gøre noget for at de vil mig

af personlighed og ikke kroppen

Vis det overhoved er den grund

(Er der nogen drenge der måske vil svar?)

Hilsen MiG

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Der er ikke nogle drenge der vælger kæreste udfra hvem der har den største røv eller de største patter. Selvfølgelig når man kigger rundt på piger ligger man mærke til dem der har det fordi vi tænder på det. Men man skal også kunne lide personligheden hvis man vil være kærester. Min kæreste har ikke store bryster eller en stor røv, men jeg elsker hende fordi hun er så sød. Og du har som du skriver haft kærester, så tror ikke din personlighed fejler noget.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Selv om jeg er pige svare jeg lige alligevel for ved godt hvad du mener. Altså ikke fra mig selv for jeg er bare vildt spinkel uden former og sådan lidt leverpostej. Men jeg har en rigtig god veninde der bare er vildt smuk. Superkønt ansigt med kæmpe dådyrøjne, langt skinnende hår, lange ben, store bryster og en guderøv, sir jeg bare! Hun får megameget opmærksomhed fra drengene (og for den sags skyld også nogen piger). Og hun sir som dig at hun ikke aner hvornår det er udseendet og hvornår det er hende folk vil have. Hun gør så det at hun snakker grundigt med hver enkelt og der siger hun at hun er blevet helt god til efterhånden at finde ud af om det hendes person eller bare kroppen folk er intresseret i. Så du må bare prøve at være dig selv og snakke meget med den enkelte – så skal du nok finde de rigtige. Altså dem der vil DIG og ikke bare dine bryster og røv.

  • anonym pige, Pige, 14 år

Hejsa

Det er Vigtigt, at du ikke går dammen med en der kun vil have dig for din krop. Typisk er ikke de sødeste. Du skal være sammen med en hvor de går op i dit indre end dut ydre

Men heldigvis er der også en stor gruppe af de drenge

God dag

  • Sch, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat