Brev

Min fkn vægt…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Det er umuligt at tage 2 kg på efter en nat. Maden ligger stadig i din mave og gør dig tungere, så prøv at veje dig selv efter du lige har været på toilettet og ‘tømt dig selv’ xD. Men det er usundt at springe morgenmad over, og prøv at holde dig væk fra snacks. Virkelig svært, i hvert fald i starten, men nødvendigt for nogen kan man jo sige. Hver gang du er ved at spise noget usundt så tænkt på hvordan du vil have det efter når du havde spist det vs. hvis du ikke spiste det. Dog tror jeg ikke at din vægt fejler noget.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat