Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Make up hvornår??

Jeg er går i 6. Klasse og nogen fra min klasse går med make up.

 

Men hvornår er jeg gammel nok?? Hvornår begyndte i at gå med make up???

 

Hjælp mig!!

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej du.
Jeg går også i 6 klasse, men bruger dog ikke makeup. Jeg synes at du skal gøre det når du føler dig klar eller nød til det. Ellers snak med dine forældre om det<3

  • Anonym :), 15 år

Jeg syntes at du skal gøre det når du føler at du har lyst eller føler at det er tiden. Jeg ved ikke med dig men måske spørge dine forældre/din mor først? – Men husk! du behøver ikke at gå med 1 kg makeup fordi andre gør det! Du er aller – smukkest uden!<33

  • Anonymous, 14 år

mig og min veninde går også i 6.klasse. Vi er ikke begyndt endnu vi synes det er helt okay ike at gå med makeup og hvis man gør er det helt fair. Vi synes du skal begynde når du føler dig klar! Der er mange der fortryder at de begyndte at gå med make up, når de blev ældre. Så vi synes du skal mærke efter om det faktisk er noget du vil, eller bare gør det fordi de andre er startede på det! Der er mange piger der bruger make up for at se smukkere ud! Du skal synes det er sjovt at lege med! og ikke bare fordi du vil dække dit normale udseende!

hilsen to piger der står samme sted.

  • to fra 6 klasse, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat