Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste

Jeg er en dreng på 14

og vil have en kæreste

og have sex med en

og alle de andre driller mig med min pik

for den er på 16 cm

og når vi er i bad

så kigger alle på mig og min pik.

Hvad skal jeg gøre?

Svar så hurtigt som i kan

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Det kan jeg godt forstå. Du har de her følelser i kroppen og føler dig klar. Men først skal du selvfølgelig lige finde en du godt kan lide. Og måske kan personen også lide dig når du kommer der til?
Men sig til dem hvis du ikke synes det er rart at de driller dig med så sig til dem og du ikke synes det er sjovt. Eller måske snak med en lærer om det.

  • pige🥰, Pige, 14 år

Jeg forstår din situation 100%, problemet med kærester er bare, at de oftest ikke bare kommer sådan lige når man vil. Crushes og forelskelser har det med at dukke op når man mindst venter det…
Jeg vil ikke bruge ordet desparat, men når du meget gerne vil have en kæreste du kan have sex med, kan du hurtigt virke sådan for piger (eller drenge). Husk på at tage ting i din partners tempo, og ellers så bare husk at være åben med hvad du har lyst til. Så kan det jo være du finder en der også kan lide dig, og måske endda har lyst til det samme som dig! 🙂

  • Kat🧡👀, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat