Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfor sker der ikke noget?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har kun 3 ting og sige:
1: husk og elske dig selv alle i denne verden har et problem den eneste måde du kan blive glad på er være glad for den du er, nu er jeg jo en dreng og er selv 14år og er 71kg nogen vil sige jeg er tyk eller ligner, men det er der ikke noget at gøre ved jeg er glad for jeg har en bmi som er normal vægtig.
2: Jeg er en dreng og hvis jeg skulle have en kæreste så vil jeg ikke kigge efter form, jeg vil kigge efter personligehed, om hun er sjov og om hun kan være glad og ikke altid trist:)
3: LOV mig at du spiser noget og du ikke lader være med at spise fordi du synes andre har bedre former. Og lige nogene tips til hvordan du kan komme i godt form 1- spis mad med masser af proteiner, vitaminer osv. det kan du finde i fx. broccoli, mælk, yogurt osv. 2- gå nogen tur i natur, natur kan gøre en meget glad og du kan også tabe dig lidt. 3- hvis du har lyst kan du også finde videoer på youtube med træninger, men lov mig du finder nogen hvor det er nogen der siger FAKTA. det jeg menre er at nogen youtuber går kun efter likes osv.

  • Hjælpedrengen, Dreng, 14 år

Hej pige på 11 år.
Her i coronatiden er jeg begyndt at træne. Når jeg skal til at begynde orker jeg heller ik rigtig. Men når jeg er færdig er det en mega fed følelse. Du kan også bare gå en masse ture, og lave dem længere og længere (kun hvis du har lyst selfølgelig)

Håber det hjælper!

  • den lille, Dreng, 13 år

Svømmehallerne åbner først om et stykke tid, og bare rolig, svømning er heldigvis ikke i resten af din skole gang. Ingen tænker over hvordan du ser ud mere end dig selv, så bare rolig! Det er alligevel bare en krop, alle har sådan en! Og du skal ikke bekymre dig om deres meninger!! For ellers er livet spildt!

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat