Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Højde, Dreng

Hey!
Jeg er en dreng på 14 der snart skal i 8. MEN, jeg synes det er virkelig irriterende at være 190,2cm på min alder. Alle er mindre end mig og også mine venner.

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 14 år!
Jeg tror de fleste er utilfreds med deres højde, især hvis man føler man er alt for høj eller for lav. Der er både fordele og ulemper ved begge dele. Jeg er 17 og blot 156 cm. Det føltes ret lavt i starten, men efter folkeskolen blev det ændret. Jeg går på gymnasiet på nuværende tidspunkt, og der er selvfølgelig rigtig mange mennesker i forhold til folkeskolen. Her finder jeg mange med vildt forskellige højder, og selv de højeste eller laveste personer, kan virke reeet attraktive, så højden skal du ikke bekymrer dig om. ((:

  • Zen, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat