Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Højde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Du er bare heldig!
At være høj har også sine fordele 🙂
Selvom du gerne vil være lavere, så kan du ikke gøre noget ved det, sp jeg synes vare du skal elske dig selv for den du er❤️

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej👋

Du er “kun” 12 år gammel, og jeg regner derfor med at du går i 6 klasse? nu sagde du ikke specifikt hvor høj du er men, mange piger får først det der højde-boost som 13-årige, så du skal nok regne med at nogle af dine veninder skal indhente dig, og komme på omtrent samme højde. Drenge går senere i puberteten end piger gør, og derfor vil der nok være mange piger der er højere end drengene indtil 8-9 klasse.
Derudover synes jeg du skal være mega glad for din højde (og det kommer altså fra en pige som selv er høj). Højde har fordele også selvom de måske kan være svære at få øje på lige nu.
Du skriver at mange drenge meget bedre kan lide lave piger og der vil jeg nok sige at du ikke har helt ret. Det er nok meget 50/50, nogle drenge kan bedre lide lave piger, nogle kan bedre lide høje, og det kommer også lidt an på drengens højde tænker jeg.
Mit råd er: hav tålmodighed. Vent et år eller to og se om det ikke bliver bedre med tiden. Og så nyd den tid du har som en af de højeste, og lav lidt sjov med at dine veninder er mindre (Selvfølgelig kun hvis det ikke er noget de bliver kede af)😉

Hilsen Mig🤍

  • Mig;), Pige, 14 år

Hejsa søde!
Tro mig, lige om lidt, især ved kornfirmationsalderen, vokser de fleste drenge, og du vil sandsynligvis ikke føle dig som den højeste længere.
Dog syntes jeg du skal være stolt og glad over at du er høj. Det er kun en god ting ( ligesom det at være at lav) og du skal være stolt og glad over at din krop er som den er!
❤️

  • ❤️, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat