Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har jeg for store bryster?

Hej jeg er en pige på 13 år

Jeg syndes selv jeg har store bryster

jeg kan ikke passe mine toppe mere

og jeg kan ikke lide at have bh på.

Hvis jeg ikke har noget under kan man se mine brystvorter

og så kan drangene i min klasse finde på at kikke maget

og det kan jeg ikke lide hvad skal jeg gøre

Kh pige på 13

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv ret store bryster, og da jeg var lidt yngre kunne jeg godt lide at bruge sports bh’er fordi de var behagelige og bløde. De skjuler også en brystvorter og man kan få nogle gode i hm. Prøv måske at spørge din mor om I kan købe nogle. Man bliver bare mere vant til sine bryster som tiden går, og efter lidt tid vil mange af de andre piger i klassen også få større bryster. Det skal nok gå 😀

  • Hej, Pige, 17 år

Jeg kan godt forstå, at I piger måske ind i mellem føler jer overbegloede, men som dreng vil jeg bare sige, at vi bestemt kun mener det som en kompliment, når vi kigger på jeres bryster. Det gør jeg i hvert fald😊 Ud over ansigtet er jeres bryster jo lidt det første “blikfang”. Håber du kan bruge det til noget😊

  • Anonym, Dreng, 15 år

Nej, helt enig med ham ovenover. Det er bestemt ikke for at disse jer at vi kigger. Vi kan bare ikke la vær at kigge når vi ser en smuk pige. Undskyld, men det er bare sådan en drift inden i os. Først kigger vi på pigens ansigt, bagefter kigger vi på hendes bryster og til sidst går vi måske rundt om pigen og kigger på hendes røv. Men det er altså kun ros og du skal kun ta det som kompliment.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat