Gratis

anonymt

24/7

Brev

Føleser i brysterne

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal ikke være bekymret jeg føler også at jeg er kommet hurtigt ind i puberteten og jeg fik min første mensturation for en måned siden mine bryster vokser også men det er helt naturligt

Med venlig hilsen anonym pige på 12 år

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er helt normalt. Dine bryster blir jo engang en del af din sexualitet. Jeg ælter fx mine bryster når jeg onanerer og får også en speciel følelse når en veninde rører dem. Det helt naturligt. Og ja, jeg er sikker på dine veninder nok skal lægge mærke til at dine bryster er vokset. Piger er gode til at holde øje med den slags og sige noget pænt.

  • anonym, Pige, 14 år

hej
det er helt normalt i din alder. er selv tolv år og mine bryster nok været i udvikling i omkring to år- ikke en specialt hurtig udvikling men er sikker på at det også er helt normalt at ens bryster vokser hurtigt lige pludselig. kan godt forstå hvis det er overvældeldene. Har ikke selv prøvet det men hvis du synes at det føles rart er det sikkert også helt normalt Jeg tror ikke du skal være bange for om folk lægger mærke til det. hvis de ikke gør skal de nok på et tidspunkt og hvis de gør er det ikke en dårlig ting. tror det er de færeste veninder der vil kommenterer negativt på det❤️ og husk at alle kroppe er smukke som de er

  • mig❤️, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat