Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Får stiv p*k hver gang jeg ser hende!!!

Hej jeg er en dreng på 14 år

og jeg har et problem.

Der er den her pige i min klasse

som jeg faktisk har et crush på.

Men der er bare et problem,

og det er at hver gang jer ser hende

får jeg stiv p*k.

Hvordan kan jeg kontrollere det?

Plz hjælp!!!

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Selvom jeg er pige ved jeg ret præcist at det ikke er noget drenge kan kontrollere. Jeg har selv en kæreste og han får stiv pik i tide og utide og i de mærkligste situationer. Men jeg ved han ikke kan gøre for det for det er jo bare blodet der løber til pikken og det kan drenge ikke styre. Så jeg synes ikke du skal være ked af det, piger ved godt drenge har det sådan. Tror det er lidt lissom at vi jo heller ikke kan styre hvornår vi blir våde. Op med humøret.

  • Anaonym, Pige, 14 år

Jeg selv ved ikke meget om drenges kønsdele men jeg tror godt de fleste ved at det er enormt svært at kontrollere hvornår man bliver stiv.

Du kan måske lægge noget i dit skød, kigge den anden vej/tænke på noget andet eller krydse benene hvis det irriterer dig for meget. Men jeg tror sgu ikke de fleste piger chekker om drenge er stive eller ej.

Bare rolig (:

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej, jeg er også en dreng og for at være ærlig har jeg også problemer om at min ‘ting’ bliver stiv en gang i mellem, der er pinligt især når det sker i skolen. Godt ingen har lagt mærke til det.

Jeg ved mit råd ikke er det bedste, men du kunne prøve at gemme det, eller dæk det. Jeg har læst at stivhed sker når man har ‘klamme’ tanker. Du kunne prøve at tænke på nogen gode tanker 😅. Du må gerne have et crush på hende, det siger jeg ikke der er noget galt.

Hvis du har et dirty mind (klamme tanker) som de fleste 10-15 årige folk har, kunne du prøve at få de tanker væk fra dig (det kan være svært, det ved jeg). Det kunne godt gøre det mere sjældent er den bliver stiv. Jeg håber det her ville hjælpe dig!

Kærlig hilsen, 12 årig dreng 😛

  • Anonym, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat