Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

blev rørt uden min tilladelse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej,
hvis det sker igen, så skal du vågne og sige stop
jeg synes, at du skal fortælle din veninde om det
held og lykke

  • Asger, 14 år

Hej pige på 13.
Jeg har prøvet præcis det samme og kan sagtens forstår hvorfor at du fandt det ubehageligt.
Du skal vide at det på ingen måde er okay, det som han gjorde og at det også er okay at du måske er lidt rystet og ked af det.

Jeg syntes måske lidt at du skal sige det til dine forældre, hvis du ikke føler dig tryg nok, så evt. sig det til en lærer eller hende pigen som du nævnte.

Drengen som nu gjorde det her, skal vide hvordan du havde det med det. Du fandt det meget upassende og du kunne ikke rigtig lide det. Du burde du kunne sige det til ham, da du siger at han er en af dine bedstevenner og jeg er sikker på at han vil forstå dig og sige undskyld for hans handlinger. Hvis han så reagere på en flabet måde (hvilket nok ikke sker) så er han ikke det hver, selvom at han er en af dine bedstevenner så skal du vide at venskaber er ligesom år-sæsonerne..De kommer og går. Det kan sagtens være at han får det dårligt med det han har gjort, når han ved hvordan du havde det med det.

Det var overhovedet ikke okay! Du skal bestemt ikke holde det inde selv, da det kan være ret hårdt..Jeg er bestemt også sikker på at alting nok skal gå!

Håber du kunne bruge brevet til noget!

– Lina

  • Lina, Pige, 14 år

Hej
Jeg tror helt klart at du skal spørge ham drengen hvorfor han gør det. Måske kan han godt lide dig og så må du jo sige til ham at du ikke har det på samme måde. Det tror jeg er bedst
Knus ❤️

  • Remoulade, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat