Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bh

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

det er et dilema stortset alle piger (den kvindelige krop) vil komme ud for. tænk på at din mor har haft samme tankegang, og at hun ved hvad det er du taler om…

bare sige det enten kort og konkret, altså som det er. eller vis i er ude og shoppe, så spørg om i ikke kan kigge på en bh. håber du kunne bruge det til noget <3 PS: du er skide sej, smuk og helt perfekt som du er!!

Held og lykke med fremtiden!!

KNUS!!!!!!!

  • mig, Pige, 14 år

Hey pige
Det har jeg også prøvet. Det jeg gjorde var at jeg fandt en starter bh fra h&m på nettet som jeg tog et billede af og sendte til min mor og så sagde jeg at hun lige skulle overføre penge for de her to “toppe” som jeg lige havde købt, jeg skrev selvfølgelig toppe uden “. Og så efter de var blevet for små og min mor havde vændet sig til dem så købte jeg nogle der mindede om bare mere bh agtigt.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat