Brev

Babereing?

Hej

Jeg er en pige på 11 år

jeg synes selv jeg har meget hår på benene

og ville bare vide hvornår i begyndte at babere jer?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er ret mørk i det og fik ret hurtigt en del hår. Jeg begyndte at barbere ben og armhuler da jeg var 12. Da jeg var 13 begyndte jeg at barbere mig omkring revnen. Nu hvor jeg lige er fyldt 15 er jeg også begyndt at barbere mig i numsen. Det tager tid og jeg bruger en del olie men synes det er umagen værd. Jeg kan godt li og ta mig pæn ud.

  • E.A., Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat