Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Åben om onani?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er helt naturligt du og hvad vil folk gøre sige det ulækkert? De gør det sgu selv alle sammen, der findes to forskellige mennesker, dem der onanere og dem der lyver om de ikke gør det. 🙂

  • Bente fra kommunen, apache helicopter, 20 år

Det er et godt spørgsmål. Jeg tænkte virkelig meget over det men valgte så at komme ud til min bedste veninde at jeg var begyndt. Gudskelov var hun selv lige kommer igang og det har virklig betydet meget for os at vi kan dele erfaringer med hinanden, om metoder osv. En enkelt gang har vi også gjort det sammen og det har virklig gjort vore venskab tættere. Så jeg synes det er vigtigt at få talt ud med nogen om ens onani.

  • S, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat