Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

..

Hej.

Er en pige på 12 år

og har tænkt over

om hvad drenge sådan tænker om

når piger får menstration, bryster osv.

sådan tænker de ad

eller tænker dr ik over det!??

Hvis der sidder nogle drenge der ude

så kan i lige skrive

hvad i sådan tænker omkring det…….

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg vil sige at menstruation nok ikke siger os så meget og det måske ikke intresserer os så meget. Men vi synes at det er meget spændende når piger får bryster og du kan tro vi holder godt øje med dem. Alle drenge er jo meget glade for bryster så self ligger vi mærke til dem. Det samme gælder når piger får en større røv. Den er vi også meget glade for og ligger meget mærke til.

  • David, Dreng, 15 år

Hej pige på 12.
Jeg tror de fleste drenge er ret ligeglade. I de mindre klasser lige når de finder ud af hvad det synes de fleste nok at det er klamt. Men når de kommer i de lidt ældre klasser tror de lidt ligeglade. Jeg har også hørt fra ret mange drenge at de synes at menstruation er spændende. Hvis du har en kvindelig lærer kan du jo spørger om i kan tage en snak om det i klassen. Kh mig👍

  • Mig, Pige, 13 år

Bryster tror jeg egentlig bare vi synes er pænt og spændende så det skal du overhovedet ikke være ked af. Og menstruation ved vi jo godt alle piger har eller får. Men ikke gå rundt og sig det til alle drenge. Nok kun snak om det med din far og bror. Fordi nogle drenge kan måske godt lave grin med det i 12års alderen

Håber det var svar nok 😀

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat