Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

trans og gay???

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Nu når du er til drenge, men du føler at
Du er en dreng betyder ikke at du er gay eller sådan noget. Du er en slags pige som godt kan lide drenge ting. Jeg syntes det er fint nok at have det sådan. Jeg håber du finder ud af det;)

  • Anonymous, 13 år

Hej 14-årige. ????
Jeg kan godt forstå de forvirrende tanker. For en ordens skyld vil jeg lige nævne din unge alder i forhold til seksualitet; Når man er teenager, særligt i de første teenageår, er man ved at lære sin egen seksuelle identitet og seksuelle interesser at kende. Langt de fleste mennesker har en tid i deres liv, hvor de føler sig tiltrukket af sit eget køn, hvilket for én til at lege med tanken om, hvilken seksuelle identitet man selv har, og det gør de fleste mennesker forvirrede. Derudover kan ens seksuelle identitet og seksuelle interesser sagtens ændre sig gennem ens liv, hvilket også er meget normalt.
Men den måde du har skrevet dine tanker på får mig til at tænke på om du er biseksuel eller panseksuel. Som du måske ved, findes der en masse forskellige, officielle seksuelle identiteter. Biseksuellitet og panseksuellitet minder på nogle måder meget om hinanden, og mange er i tvivl om forskellen på de to. Derfor vil jeg lige forklare nogle af forskellene:
1.
Biseksuellitet indebærer interesse for to seksualiteter/køn: drenge og piger. Men panseksuallitet indebærer interesse for mænd, kvinder, transseksuelle og transseksuelle og intersex enkeltpersoner.
2.
Panseksuelle personer tænker som sådan ikke på køn, men nærmere på personlighed. Biseksuelle personer er mere tiltrukket af køn.
Kan du kende noget af det ved dig selv?
I princippet behøver du ikke engang at identificere dig selv som havende en bestemt seksuellitet, og det er nok ikke noget du vil blive dømt for. Men eftersom, du er forelsket i en dreng, tænker jeg mest på om du er panseksuel. Hvad tænker du selv?
Jeg vil foreslå dig at læse op på de forskellige seksualiteter på internettet. Måske kan du finde noget godt om det på Wikipidia, LGBT.dk eller sexogsamfund.dk. ???? Men husk at give dig selv tid til at finde ud af, hvilken seksuellitet du har, da det tager tid, og det ikke er noget, du bare selv kan beslutte dig for at være.
Jeg håber, at mit svar er brugbart og til at forstå. Mvh. ????

  • Anonymous, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere gode råd og hjælp til køn og identitet

Er du i tvivl om, hvilket køn du identificerer dig som? Måske du allerede ved det, men er nervøs for at fortælle det?

Her på siden kan du få gode råd og hjælp til at sige det højt. Du kan også teste din viden om de forskellige kønsidentiteter.

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

Køn og identitet Andre der hjælper

FSTB

Rådgivning til transkønnede børn og unge om køn og identitet
Læs mere

Headspace

Har du brug for at mødes og tale med en voksen anonymt? (12-25 år)
Læs mere

LGBT+ Danmark

Rådgivning om seksuel orientering, kønsidentitet og seksualitet
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat