Brev

Trans eller hvad?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har ikke et rigtigt råd men jeg kan fortælle at det er flere der har skrevet at de måske var transkønnet men jeg kan ikke gøre andet end at sige du er ikke den eneste der står med det her problem der ER andre
Undskyld at jeg ikke sådan rigtig kunne hjælpe men jeg er ikke så gammel og ved ikke så meget <3
Husk at tro på dig selv
Mvh 🌼M🌼

  • 🌼M🌼, Pige, 11 år

Hej! Det lyder overhovedet ikke skørt <3
Det kan være mega forvirrende at bestemme sin kønsidentitet. Du kan måske prøve at ændre dit perspektiv på det hele lidt; din kønsidentet afhænger fuldstændigt af DIN oplevelse af dit eget køn. Du kan ikke udtrykke det forkert!
Hvis du føler dig som en dreng, så er du en dreng, du behøver ikke opføre dig som en. Det handler virkelig bare om hvad du identificerer dig med, du kender dig selv bedst!

Det lyder som om, at du ikke er tilpas med at blive set som en pige, men heller ikke helt identificerer dig helt med at være en dreng. Umiddelbart beskriver demiboy din oplevelse meget godt. Hvis du stadig føler dig usikker, kan du overveje at bruge non-binary istedet? Det er jo en paraplybetegnelse som også indebærer demiboys.

Ifht. pronomier, du kan måske spørge folk om at skifte mellem at bruge de/dem og han/ham? Se det som et eksperiment, og find ud af hvad du synes bedst om 🙂

Held og lykke, du skal nok finde ud af det hele <3

  • LLLLL, non-binary, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Køn og identitet Andre der hjælper

LGBT+ Ungdom

Anonym rådgivning om seksualitet, spring-ud-problemer, usikkerhed om man er homo / bi / trans, hvordan man får det sagt mm.

Læs mere

Sabaah

Har du minoritetsbaggrund og tumler du med tanker om til din seksuelle orientering og/eller kønsidentitet?

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Det store Dilemma

Skal man fortælle sin nye veninde, at man er bøsse, hvis det stadig er en hemmelighed?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat