Brev

Ked af min krop

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nu er jeg på en måde anti-pige da jeg er en dreng, men kan vel stadig godt svare på spørgsmål to. Du kan beholde dine venner, bare ved at sørge for at holde kontakten til dem som du garanteret allerede gør – Så bare bliv ved med at gøre det du gør.
Hvis du gerne vil kunne lide din krop bedre, skal du finde de ting du godt kan lide ved dig selv og fokusere på dem. Desto mindre du tænker over det, des mindre kommer det til at fylde for dig
Ellers kan motion være en god måde at være mere tilfreds med sig selv. Ikke fordi man trænger til at tabe sig, men det gør bare noget godt for en.

  • Anonym, Dreng, 18 år

1. Tag en hoodie på. Men om sommeren er der ikke så meget at gære, men har selv en filataske som dækker meget af det, men husk! Det er slet ikke flovt.

2. Var også selv næsten kun sammen med drenge engang, og er par andre piger. Hvor jeg så derefter begyndte at gå lidt mere op i andre ting, nok fordi jeg kom lidt længere ind i puberteten end før, det skete for mig da jeg var ca 5-6 år, så ja. Og fik mens. Men bare hold dig til dine venner, d
Så meget vil De heller ikke ændre sig

3. Lad som om at du er ligeglad overfor andre, så bliver det også nemmere ikke at være det! Love yourself😘🥳

  • Mig der på en måde kan relatere, Pige, 11 år

Først og fremmest skal det lige siges, at det du oplever er helt normalt. Jeg kan selv huske hvor svært det var at have den alder du har nu, det kan føles som en enorm splittelse mellem at være barn og ung. Du oplever at dine veninder er ved at vokse fra dig. Du oplever også at sind og krop ikke følges af lige for tiden. Din krop udvikler sig, ligesom dine veninder også gør, men dit sind er endnu ikke parat til den udvikling. Jeg havde det selv på samme måde dengang, men kan berolige dig med, at uanset hvad, så skal I alle nok nå det hele. Du har mange år at være voksen i, du skal nok føle dig parat til den del af livet før eller siden, og det er helt i orden, at det tager længere tid for dig. Du skal ikke nå noget.

1. Jeg kan så godt forstå du gerne vil skjule den udvikling, du ikke føler dig klar til. Men mit bedste råd er at stå ved din krop sådan som den er. Du ser ud som du gør med det hår du har, den øjenfarve du har og den krop, du er ved få. Tag noget tøj på, du synes er rigtig flot og rart at have på.

2. Det er hårdt at være sammen med nogen, der er ved at få helt andre interesserer særligt hvis de har svært ved at acceptere, at du er et andet sted og har nogle andre interesser. Husk, det er i orden at lave lige det du bedst kan lide, når du er alene. Du behøver altså ikke give afkald på dine interesserer, men huske på, at dine veninder sikkert er sammen med dig pga. din personlighed. Sig dine meninger og tanker højt, brug din humor og vær den du er. Så skal dine veninder nok holde fast i dig.

3. Det er bare super svært at forholde sig til en krop, der udvikler sig hele tiden. Men det kan være rart at tale med nogen om det, som selv har oplevet eller oplever det. Og så husk at gør nogen gode ting for dig selv. Spis noget lækker mad, lav den motion, du bedst kan lide, gå i det tøj, du kan lide, ret ryggen og så vær glad for, at din krop fungerer som den skal.

  • Pige, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Køn og identitet Andre der hjælper

LGBT+ Ungdom

Anonym rådgivning om seksualitet, spring-ud-problemer, usikkerhed om man er homo / bi / trans, hvordan man får det sagt mm.

Læs mere

Sabaah

Har du minoritetsbaggrund og tumler du med tanker om til din seksuelle orientering og/eller kønsidentitet?

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Det store Dilemma

Skal man fortælle sin nye veninde, at man er bøsse, hvis det stadig er en hemmelighed?

Chat
Chat