Brev

Hvem er jeg?

Jeg er en 16-årig dreng som her på det sidste været relativ trist, nogle dage har jeg grædt…. Jeg har svært ved at ”finde ud af hvem jeg er”

Hver dag jeg står op tager jeg i skole, så kommer jeg hjem og sætter mig ved min computer, efter flere timer hvor jeg har siddet og kigget ind i min skærm går jeg i seng – Repeat

Jeg føler ikke det er det, som jeg har lyst til….
Jeg ved ikke hvad jeg ellers kan lave, jeg vil også gerne være sammen med mine venner, måske finde en kæreste….
Jeg føler jeg er ”dårlig” til at feste, generelt bare være mig selv når der er piger omkring mig.

Jeg tænker ALT for meget på hvad folk tænker om mig, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg har prøvet bare at ignorerer dem, men jeg kan ikke lade vær.

Jeg føler jeg mangler omsorg, jeg længes efter følelsen af at der en som virkelig holder af mig, en altid er der for mig og en som tænker på mig…

Jeg føler ikke jeg får nok hjemmefra, det er ikke fordi at mine forældre er ligeglad med mig… for det ved jeg at de ikke er…. det er bare at de ikke er der når jeg mest har brug for dem…

Jeg er utrolig interesseret i piger, og jeg har virkelig lyst til bare at være i selskab med piger, men jeg føler bare ikke jeg er i stand til at holde en samtale kørende med en pige i lang tid, jeg ved ikke hvad jeg skal sige efter kort tid…
Har i nogle ideer til hvad man kan spørge om?

Hvordan finder jeg mig selv?
Hvem er jeg?
Gør jeg noget forkert?

Jeg ved godt at det her er et vildt underligt brev….. det er skrevet virkelig forvirrende, og det kan måske godt være at i har det lidt svært ved at få et indblik i hvordan jeg føler….

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

same

  • PIGEN DER PRØVER AT HJÆLPE, MEN ER 4 ÅR YNGRE END DIG, SÅ DET HJÆLPER NOK IKKE. DET ER GODT NOK ET LANGT NAVN. NÅ HÅBER DU KAN BRUGE MIT SVAR:), Dreng, 16 år

Kære dreng på 16,

Det lyder som om, at du har et relativt alvorligt problem, og det er altid svært at være alene om sådan nogle. Derfor foreslår vi, at du taler med en person du kan stole på (forældre, værge, venner etc.) omkring dine tanker.

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej.
Jeg genkender alle de følelser du beskriver.
Ift. Til venner og kærester osv. Kan jeg ikke rigtig hjælpe dig fordi jeg døjer stadig selv med det:) bare prøv at kom mere ud, ha det sjovt, gør noget dumt. Vær ung!
Når det kommer til at finde dig selv så kan jeg kun sige at du skal opleve så meget som muligt. Gør noget anerledes. Nu ved jeg ikke hvad du er til, men gør nogle vilde ting. Nu er jeg en pige og jeg pønser på at skulle springe i faldskærm og få en navlepiercing bag mine forældres ryg. Det er hvad der virker for mig fordi jeg er lidt afhængig af adrenalin. Altså de der YOLO oplevelser:)
Du får bedre selvtillid ved at skære nedern mennesker fra. Det ku være en toxic kæreste, en ven der nedgøre dig osv. Og ellers så bare tænk det bedste om dig selv. Også selvom du måske ikke selv tror på det 100% så kig dig selv i spejlet hver dag og sig: hold kæft man, du ser da godt ud idag:)
Det er de ting der hjælper for mig, så prøv det.

  • #sikebish, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere gode råd og hjælp til køn og identitet

Er du i tvivl om, hvilket køn du identificerer dig som? Måske du allerede ved det, men er nervøs for at fortælle det?

Her på siden kan du få gode råd og hjælp til at sige det højt. Du kan også blive klogere på dine rettigheder, eller teste din viden om de forskellige kønsidentiteter.

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

Køn og identitet Andre der hjælper

FSTB

Rådgivning til transkønnede børn og unge om køn og identitet
Læs mere

Headspace

Brug for nogen at tale med? Ring, sms, chat eller duk op (12-25 år)
Læs mere

LGBT+ Danmark

Rådgivning om seksuel orientering, kønsidentitet og seksualitet
Læs mere

Det store Dilemma

Skal man fortælle sin nye veninde, at man er bøsse, hvis det stadig er en hemmelighed?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat