Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad er jeg til?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nej det er du ikke en pige fra min klasse er mest til piger og har et crush på en pige, men hun kunne godt forstille sig sammen med en dreng. Og husk nu du er ikke så gammel så du har masser af tid til at finde ud af om du er bedst i et forhold med pige eller dreng.

  • Mig, Pige, 12 år

Har også prøvet det. Jeg bliver ogs kun “turned on” af piger men jeg identificere mig som biseksuel. Det er helt ærlig ikke en stor ting at finde ud af hvilken seksualitet du har. Du kan bare date hvem du vil når det er og så en dag kan det være du finder ud af din seksualitet men det kan helt ærligt være ligemeget. Så ingen stress bare lev livet. Håber det hjælper.

  • Person, Genderfluid, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat