Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad er jeg??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng 14 år! Jeg er en pige og var også i lang tid i tvivl om min sexualitet.. jeg tænkte jeg var bi.. men mest fordi at det jo blevet ret populært at være alt muligt inde for lbgtq+, så jeg var bare faldet med på bølgen, men en god ting er måske at snakke med nogle om det som er Ace og finde ud af hvordan det føles for dem og husk at vælge at være en del af lbgtq+ er ikke en foreviget beslutning, du kan altid ændre ❤️ Håber det kunne hjælpe lidt!

  • Sofia som hjælper alle!🫶🏼, Pige, 12 år

Jeg har ligesom dig været i tvivl om min seksualitet. Jeg har altid synes at kvindekroppen var flot og rigtigt tiltalende, så måske var jeg lesbisk, men jeg har aldrig været fysisk tiltrukket og ville kysse en pige. Så måske var jeg bare biseksuel? Jeg ved ikke hvad abroromantisk indebærer, men mit råd til dig er, at have tålmodighed og se hvordan dig og dine følelser udvikler sig. Jeg selv er i hvert fald blevet enig med mig selv om, at jeg ikke vil putte mig selv i en bås, jeg vil bare se til hvor jeg ender med at blive “ført hen”, og egentligt har jeg heller ikke brug for at putte et stempel på mig selv, for jeg er bare mig, jeg er bare Laura, og jeg tager det helt stille og roligt.
Jeg ønsker dig alt godt <3

  • Laura, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat