Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15 år.

Jeg forstår godt du ikke vil “presse på.” Jeg tænker ikke du “presser på” ved at sige det til ham. Tvært imod kan det være godt for ham og hjælpe ham.

Derfor tænker jeg at det vil være godt at snakke med ham om det, måske i sammen kan finde en løsning. Da savner at være sammen med ham noget mere. Og det er helt forståeligt! Måske han også har brug for faktisk at være sammen med dig, du skriver han ikke har det så nemt ligenu. Så er det jo bare mega godt at han har dig! Du er så modig og mega betænksom! Du tænker på andres følelser og det er en god styrke at have. Jeg syntes virkelig du skal få snakket med ham, da det måske kan gøre noget godt for jer begge. Det er svært at starte sådan en samtale, men jeg er sikker på du godt kan! I kan gå en tur mens i snakker det er godt med noget frisk luft, og så sidder man ikke bare og kigger på hinanden. Så tag ham med ud og gå en tur og så skal det nok gå.

Alt det bedste til dig.
Hilsen pige 15 år

  • Pige 15år, Pige, 15 år

hej pige på 15 år. jeg forstår dig godt, men jeg syndes at du skal lade ham være lidt sammen med sine venner, og så syndes jeg at du skal snakke med ham om det. jeg syndes du skal spørger ham om i måske ville kunne være lidt mere sammen ( måske med hans venner også ) jeg håber du kunne bruge det. hilsen pige på 12.

  • Anonym, Pige, 12 år

Halløjsa, pige på 15 år.

Jeg kan virkelig godt forstå din problematik omkring dig og din kærester.
Det er sku hårdt, og fjerne noget af ens ejendele hvis man kan sige det sådan, det er helt okay at han har helt travlt uden tvivl, det er der rigtige mange som har lige nu.
Forstår godt du er lidt ked af det, og det skal du slet ikke have.
Mit forslag, det er at snakke med ham omkring tingene, også kan det måske være at det hjælper, du presser ik på overhovedet det ved jeg at du ikke gør.

// Mr Anonym

  • Mr. Anonym, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat