Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ville bare putte

Hej jeg er en 14 årig dreng, der har en flirt.

Vi ikke sårn kærester eller noget endnu ;).

Men alligevel føler jeg mig som hendes ven, fordi hun ikke gider at putte med mig. Jeg respektere det selvfølgelig, og alt det der, men det stadig svært fordi. Hun har haft lidt problemer med hendes selvværd.

Men nogle gange er det som om at hun behandler mig som en ven, og jeg ved ikke hvordan jeg skal forklarer det til hende, hvordan jeg har det.

Fordi jeg ville bare putte med hende, holde om hende, gøre så hun føler sig tryg i mine arme.

Hjælp mig tak

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Selv som en pige kan det være hun ikke gider putte fordi hun er bange for at du skal tro hun er tyk eller noget, det tænker meget ihvertfald på. Hvis jeg satte mig i din situation ville jeg komplimentere hende så hun ville føle sig tryg omkring dig og vidste at du faktisk godt kunne lide hende (;

  • Blondy, Pige, 12 år

Du skal bare give hende tid. I er ikke særlig gamle endnu, hvilket også kan gøre hun bare ikke er klar til at putte med dig. Du kan måske prøve at tage en snak med hende om hvordan du har det 🙂

  • Nicoline, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat