Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vild med lærer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er ganske normalt at være lidt vild med sin lærer. Det er der mange unge der oplever, så du er ikke den eneste.
Du siger at du gerne vil af med dine følelser, så jeg synes at du burde prøve at holde dine følelser for hende på afstand, og prøve måske at snakke med nogen af dine jævnaldrende. Jeg kan forstå at det er svært for dig, derfor kunne det også være en hjælp at snakke med nogen om det. Det kunne være en ven, søskende, forælder eller en du bare stoler på.
Du kunne også snakke med din læreinde om det. Hun er voksen og burde forstå din situation.

Håber det hjalp. 🙂

  • Nisoda, 15 år

Hej dreng 14 år!
Som jeg har forstået brevet, er du blevet forelsket i din lærerinde. Det er der faktisk mange unge der oplever, så du er ikke alene. Det er selfølgelig ikke særlig rart, når der er en så stor aldersforskel…

Du skriver at du gerne vil af med dine følelser, og det kan være lidt svært.
Jeg ville foreslå, at du måske prøvede at skubbe dine følelser for din lærerinde lidt væk, og snakke lidt mere med nogen af dine jævnaldrende. Dine følelser vil nok ikke gå over med et trylleslag, men jeg tror at det ville hjælpe.

Du kan også snakke med nogen om det. Det kunne være en ven, søskende, forælder eller en du stoler på.
Du kunne også snakke med din lærerinde om det. Siden at hun er voksen, burde hun forstå din situation.

Håber at det hjalp!

  • Sno, 16 år

okay Makker det går ikke, man kan på igen tænklige måde have noget med sin lærer 1. fordi hun er din lærer og det er ulovlig 2. der er alt for stor aldersforskel, jeg ved godt man ikke kan styrer hvem man bliver forelsket i og nogengage er det bare det uheldige og kan man hvis rolig sige her, jeg syntes du bare skalle stoppe med at tænke på hende som andet end din lærer nogengange kan de hjælpe at forstille sig hun har sagt nej til dig, så ligemget hvad det havde gjort, var den ikke gået, eller syntes jeg du skal snakke med nogen om det men for alt i verden ikke ngen der har noget med din skole at gøre, din lærer skal ikke finde ud af det så bliver det først pinligt(; held og lykke du.

  • kkkkklll, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat