Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ven eller mere?…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tag det roligt, hvis i begge kan lide hinanden burde i være mere sammen fx. Byturen er en rigtigt god ide så i kan lære hinanden bedre at kende. Du kan jo prøve at blive kærester med ham, hvis du så finder ud af at det ikke er noget for dig kan i stoppe igen.

  • Bob, 14 år

Hej pige på elleve år🙂
Hvis DU føler dig klar syndes jeg at du skal spørge ham om i ikke skal lave noget en dag og så tag det der fra…

  • En person, Pige, 12 år

Hej.
Det lyder som om du er virkelig forelsket. Jeg synes du skal tage det i dit tempo og måske spørge om i skulle tage ned i byen! det ville være super fedt hvis i tog en tur i byen, for at se om i faktisk klinger sammen. Men jeg tænker også lidt at når man er 11 ved man ikke så meget om kærlighed endu, men prøv da ad!

  • Den pige som ikke har en kæreste...., Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat