Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ved ik helt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dig.
Jeg synes du skal sige det hurtigst mugeligt selv om det kan være svært er det bedre end at give ham et håb om mere end bare det ene kys🙃

Håber du kunne bruge svaret og jeg sidder her og hepper på dig du kan godt klare det❤️☺️

  • ❤️, Pige, 12 år

Hej:)

Tricket er, som det altid er, at sige hvordan du har det. Dine følelser er overordentligt normale. En simpel: “Hej, vi kyssede og det var fino, men jeg har ikke følelser for dig, og jeg har ikke lyst til at få en kæreste pt.”

  • pige, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat