Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sur kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror slet ikke at du har gjort noget som helst galt! Du gør det helt rigtige ved at skrive herind og jeg forstår godt det er svært. Når man er pige i den alder kan der være mange tanker, følelser i kroppen og så kan det også være at pigers menstruation kan gøre en ekstra ked af det hvor humøret er lidt mere svært… jeg tror måske hun går og er ked af noget… og måske er det rigtig svært for hende at snakke/ tale om… men synes det er så godt at du skriver herind. Det er et kæmpe skridt og det viser mig at du faktisk er en rigtig sød og omsorgsfuld kæreste som vil din kæreste det bedste. Det er ret sejt ❤️❤️
Kunne du ikke prøve og tale med hende om det. Det er aldrig rart at have en sur kæreste men jeg vil sige jeg også kan være ret “ pigesur” en gang i mellem og virke lidt som en drama Queen men min søde dejlige kæreste han er så sjov og skøn at jeg glemmer det ret hurtigt…

  • V., Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat