Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Snapchat

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hmm, kan godt forstå det kan være frustrerende, men du skal tænke på at han måske blot har gang i andre ting. Selvom han måske synes du er sød osv. så er det ikke sikkert at han altid finder tid til at snappe. Tingen med snapchat er også ofte at billederne er uden tekst eller at det mest er lidt ‘ligegyldigt’ snak som bliver formidlet. Måske synes han ikke han behøver svare med det samme hvis du blot har sendt et slørret selfie hvor der står “jeg bager pandekager..”, du forstår min pointe. Men jeg kan godt forstå du tænker over det, men ærligt så er han nok bare ikke opmærksom på at det er noget du undre dig over og måske bliver ked af. Du kan jo altid spørge ham om hvorfor, så svarer han sikkert:))

  • Josefine, Pige, 19 år

Man kan fortolke alt hvad både piger og drenge på millionvis af måder uden nogensinde at komme frem til et svar, før man samler mod til sig, og spørger hvad deres intentioner med handlingen var. Men hvis jeg nu skulle give dig et svar, så kunne det være fordi han netop vil have dig til at tænke mere på ham da han vil have du skal blive lidt ‘besat’ af ham. For det er vel ikke helt løgn at det får dig til at tænke mere på ham, vel? Tænk på hvis nu han konstant svarede på dine beskeder, endda lige efter du lige har sendt ham en. Så kan jeg garantere dig at du ikke ville synes det var lige så spændende at skrive med ham mere.
Alternativerne til at han ikke svarer kan være:
1. Han prøver at vise dig at han ikke er interesseret i dig som mere end en ven
2. Nogen åbner bare snaps og lader dem stå, så måske skal du kunne undre dig hvis han pludselig stopper jeres streak (hvilket jo er en tydelig indikator på at han ikke er interesseret i dig som mere end en ven)
3. Måske har han bare til tider travlt og har kun tid til at kigge på snaps, eller er der ofte dårligt internetforbindelse og så sender den først snappen et par timer senere (sker ofte for mig)

Men jeg synes virkelig du kun skal fokusere på den første del af mit svar hvilket er at du først får et klart svar når du har været “upfront” og spurgt ham hvad han tænker om dig eller lignende.
Har selv prøvet det med at en ven har fortalt deres syn på hvad den anden person mener, men kort fortalt så tog min ven grueligt fejl, og det viste sig at den anden person virkelig godt kunne lide mig tilbage. Så min ven prøvede nok bare ikke at give mig falske forhåbninger, men i stedet for at gøre det, gav han mig en ide om at ingen ville kunne komme til at lide mig, pga. hvis de handler hun gjorde mod mig ikke var for at virke interesseret, kunne jeg ikke se hvad man så skulle gøre. Jeg har nok også overfortolket lidt og et par andre ting, men jeg håber du kunne bruge mit svar!
Held og lykke xD

  • Anonym, Dreng, 18 år

hejsa, pige på 16.
jeg er nu ikke en dreng, men jeg har stadig snaps fra 2 uger siden. Jeg legit tjækker aldrig mine snaps mere, ved seriøst ikke hvorfor. men du siger at i har været i seng sammen… så må du have hans telefon nummer. spørg ham om en opgave du “ikke kan finde ud af” og spørg om han kan hjælpe. Du kunne også prøve at på en af dine venner til at sende en snap og se om den bliver åbnet. Men jeg er sikker på det ikke har noget med dig og gøre, der må være en god grund.

  • Jungkooks kone, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat