Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg hænge ud med ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hængt ud med ham

  • Kaya, Pige, 21 år

Jeg syntes du skal hænge ud med ham hvis det er det du vil. Hvis drengen så går rundt og fortæller det til sine venner og syntes det er mærkeligt, er han da også en tarvelig dreng! Jeg syntes faktisk at du bare skal springe ud i det!

  • gry, Pige, 14 år

Syntes virkelig bare du skal hænge ud med ham, og hey hvis han siger det til hans venner er han da bare vildt nederen men så tar du det bare med oprejst pande for så hved du han ik er det vær hvis han gør det. ❤️

  • Mk, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat