Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

PIGER SVAR!

Hej.

Har et crush på en pige jeg kender, og snakker tit med hende.

Er bange for hun ikke føler det samme som jeg gør.

hun snakker og skriver dog med andre drenge også

så synes det er lidt akavet/svær situation.

Hvordan “fliter” jeg med hende

eller hvad kan jeg gøre?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes, at du skulle skrive til hende og spørge ind til, hvordan hendes dag har været. Du kan også spørge om, hvilken sport hun dyrker, og prøv på at lyde interesseret. Det kan godt blive lidt akavet eller grænseoverskridende, men det virker tit. I disse Coronatider er det ikke så godt at mødes for tit, men måske i kunne gå en tur sammen.

  • Anonym, Pige, 11 år

ik være bange for at sige det til hende. jeg har været i en samme ting som denne bare med en dreng. så ik være bange vis du ved at det er den rigtig for dig så gå for det imens du har hende. fra pige på 13

  • pige, Pige, 13 år

Hey (:: så altså, piger elsker når drenge gør noget ud af små ting, som fx at sende lidt længere beskeder, eller at komplimentere hende på tøj, hår stil idk (: men det hjælper virkelig, og prøv at joke og være sjov og afslappet rundt om hende. Vi elsker også fx når vi snakker med en dreng, og de så lad os sige rør vores skulder, det gør bare et eller andet.
håber det hjælper lidt, og held og lykke 🙂

  • anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat